Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

a két VOLT-os koncertről!

Sziasztok!
Az idei VOLT Kispál csendes ülős koncerttel kezdődött du 4kor. Szokásos ülős felállás, sok ember, viszonylag jó hangzás, és persze Szabó Attila (hegesű, gitár stb:) A számok és a hangulat is rendben volt. Néhány szám nekem picit szokatlanul szólt igy cs-ü-ben (Utolsó agy, Húsrágó hídverő), de összeségében jó kis koncertet hallhattunk. A Kényszer, érdek, ösztönélet sztm kivéletesen jóra sikerült.

Hasonlóképp a másnapi nagyszinpados hangos-állós koncert. Hallhattunk egy új számot, ami már a PECSÁs szabadtéren is elhangzott, valamint a PECSÁs koncerthez hasonlóan itt is az 'Én is azt szeretnék' volt a kezdőszám, ezenkívül a teljesség igénye nélkül: Nem fáj, Csillag vagy fecske, Rezervátom, Egy fiú ágyában, Jövőből jövő lövő, Még egyszer, Én is azt szeretném, Lefekszem a hóba, Halszív, De szeretnék Apa anya és a kígyó, Bársonyfüggöny, Csiga, Etetés, rádás: Ha az életben, 0 óra két perc, a Gyógyüdülő "szokásos" hosszú és nekem nagyon bejövő verziója, mely átcsap Tingli tangliba a végén.
A fesztiválos koncertekkel egy baj van...a kötött idő. 1,5 óránál szinte senki sem játszhat többet, most sem volt ez másképp...Ez a 1,5óra viszont ottvolt:)