Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

ezennel írnék pár sort a pécsi koncertről...

Bevallom, voltam már jobb koncerten is. Ezt inkább a hangulatra és a közönségre értem. Nekem kicsit túl sok volt a pogó és a lökdösődő, erőltetetten és talán túlsokat üvöltöző ember. (tisztelet a kivételnek!)
Az új számok jók, bár sokat nem értettem belőlük, mert az első sorban álltam, és valahogy mindig olyan a hangosytás, hogy ott sokkal rosszabbul hallani.
Sajnos a legelejéről lemaradtam, mert egyik barátnőmnél voltam előtte, és csak akkor értünk le, de amikor hallottam hogy megy már a koncert, énekelve szaladtam fel a térre. (nem néztek hülyének az emberek...) rögötön találtam is ott ismerősöket, így kerültem oda az említett első sorba.
Nagyon örültem a húsrágóhídverőnek, és a Barlangbandobolok-nak. Koncerten talán még sosem hallottam, pedig a naphozz holddal lemez számai a kedvenceim. Egyszer jó lenne,ha koncerten úgy játszanátok a lefekszem a hóba-t, mint a happy borzday-on van. az nagyonnagyon jó!!
A visszatapsos részben meg télleg nagyon beindult mindenki, és ugyan egyértelmű volt, hogy a Ha az életben utána már nem jöttök vissza, mégis az a pár azám a végén még inkább élvezhető volt, mint a többi.

Köszi!