Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

"mindent megteszek, hogy én legyek az első...

...mert a fődíj egy csíkos napernyő!"
azt hiszem nem volt még olyan, hogy sikerült volna elsőre kommentálni egy koncertet. így most ezen felemelő érzéssel a társaságomban kanyarintanék néhány sort.
legelőször hadd említsem meg, hogy végtelenül boldoggá tett az, hogy a hagyományokkal ellentétben(ez a fájó valóság..) most pontosan, szinte percre pontosan elkezdődött a koncert. ez valami fantasztikus dolog! első gratuláció!
második paragrafus:kezdetektől tanulván a koncertekből,már félórával a kezdés előtt elfoglaltuk az utolsó helyeket Csillával. tudtuk, ezt bizony ki kell böjtölni. tudtuk, hogy megint lesznek nemjózan emberek, de hogy mennyire, azt még ekkor nem is sejtettük.
pár perccel a kezdő hang előtt még sebtiben fogadások köttettek a hátunk mögött. a tárgy a kezdő dal volt('X' szerint a Forradalmár, 'Y' szerint meg nem), a tét pedig 2-3 pohár sör.amint a mondat végére értek, az original tagjai feljöttek a színpadra és belecsaptak a lecsóba..(hehe, lecsóba, értitek? =))jó, ez rémgyenge volt=/).és nem a Forradalmárral kezdődött a zenebona, de aztán az is megvolt, meg még számtalan más korai darab, siker, zeneszám.--Tejjel kifli, Barlangba dobolok,Zsákmányállat(végre ugyanúgy énekelhettem, mint a cédéfelvételen a közönség!),Jutka,Előre Illéri,előre...stb--
3.bekezdés:és ebből végezetül azt szeretném leszűrni, hogy nagyon, nagyon jó koncertnek lehettem részese, örülök, hogy itt voltam a SZINen, érdekes volt a korai szerzeményeket élőben is hallani. ja és Bandi úr sztrorijai kellemes közegként bontották meg a dallamokat, kösziérte.egy szó mint száz, remekbe szabott koncert volt, második, de óriási GRATULÁCIÓ!
körmölő:morzsa
ui:azt persze még mindig nem értem(és ezt most a koncertekre kilátogatókhoz intézném, persze csak ultradiszkréten), hogy miért kell úgy ugrálni és törni-zúzni, hogy aki elöl áll annak a bordája, meg a komplett 'eleje' sínylődjön. senkit nem akartam megbántani, pusztán nem értem a dolgot. remélem egyszer ez megváltozik.