Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

Bräutigam Gabit vissza a zenekarba!

Srácok kb. 10 éve várok erre, hogy újra eredeti felállásban nyomja a zenekar. Nehéz volt akkor megemészteni az a bizonyos „Nagycirkuszos” koncert után, hogy nem Gabi pörgetéseit figyeli az ember Lovasi basszustémái és Kispál gitárszólói mellett.
Azóta először Michael érkezésekkor jött elő újra szerintem hasonló hangzás, mint kezdetekkor volt.
Na de Tegnap! Időutazás!!! 1991-1994 között voltunk! A Trió megint „ egy az egybe”
Sajna, mint tavaly, megint lemaradtam az elejéről (4 szám) ennek a furcsa korai kezdésnek (kb 19.00-kor) köszönhetően. Ráadásul itt is nagy vihar volt és érkezésem előtt pár perccel dőlt az útra egy elszáradt fenyőfa.
Szal’ a számok kb. sorrendben (persze biztos van pár még amit játszottak, de már nem jut eszembe) Forradalmár, 60évek, Levesek porból, Vadnyugat története indián szemmel (E7) sajna a második szóló lemaradt, de legalább játszották!, Tejjel Kifli !! Kispál az elején széken ülve pengetett majd a végén már állva pendített egy állat szólót a végére. Lovasi a szám elején elmesélte, hogy mikor megírták a számot akkor még épp lehetett telefonálni kétforintossal, mire azonban lemezre került, addigra már csak 5 forintos érme volt a legkisebb.
Húsrágó, Halszív, Földtörténet, Következő buszon, előtte Lovi története első (buszos) szexszuális élményéről, Lefekszem a hóba, aztán a Kicsit feldob és alám áll-Napos oldalon áll-Őrjárat egyveleg, Jönni fog egy lovas, majd Lovasi „Fehéreket forgatok meg” magánszám után Hello (a gyors albumverzió), Előre Illéri, Zsákmányállat, Kényszer, érdek, ösztönélet.
Ráadás1: Mintha lenne más!, Jelvény nélkül, Szőkített nő.
Ráadás2: Ágy asztal Tv, csak ketten, Gabi nem jött csörgőzni, mint annak idején az Ifjúsági Magazin díjátadóján.
Ráadás3: Jutka
Kiváló műsor, hihetetlen volt megint így együtt látni a zenekart. Tuttin hallani külön a két gitárt meg a dobot. Állat volt a hangzás! Gabi még mindig nagyon jól dobol! Vissza a zenekarba!! Ma reggel olvastam a hírekben Michael nyilatkozatát. Sajnálom, mert Ő is nagyon klasszul dobol és nem tudom, mi áll a háttérben, de Gabi mégis csak eredeti tag és nagyon jó lenne , ha továbbiakban Ő játszana a zenekarral! Remélem többen is hasonlóan vélekednek majd és nem csak a „közeljövőben” mennek így turnézni ! Mihamarabb szombathelyi vagy zalaegerszegi koncerteket plaese!!