Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

"Hétfő megfeszül...."

A múlt heti beszámolómat azzal kezdtem, hogy időutazás márpedig létezik, és ezt a tegnapi buli után talán még jobban így gondolom. Volt pofám másodszor is részese lenni ennek a csodának, és nem hittem volna, hogy megközelíti a múlt heti 'első felvonást'. Az elején picit aggódtam, mert kevesen voltak de 20 perccel a kezdés elött megtelt a hajó.

Most nem megyek részletes elemzésbe, ezt múlt héten megtettem csak annyit szeretnék mondani, hogy végtelen hálával tartozom az ötletgazdának, nekem a Borz az az első 3 albumot jelenti főleg és tegnap is véresre énekeltem a torkom, most, délután 1 körül is csak krákogok. ;-)

Ákos írta, hogy egyeztet az A38 legénységgel egy esetleges DVD-ről, mivel a múlt heti Borz Originalt 3 kamera vette, szerintem vagyunk egy páran, akik bármennyit fizetnének egy ilyenért.

Lezárásul még egyszer meg szeretném köszönni az élményt, nagyon várom az új dobost és az új albumot. Kicsit jó lenne többet érezni a régi tűzből, letisztult hangzásból, nyers erőből és túlcsorduló szívből!


Köszönöm!