Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

Sokadvirágzás a koncerten

Hihetetlen! Ahogy mondani szoktuk...
Sokadvirágzását éli a csapat, asszem most nagyon kitettek magukért Keszthelyen. Elmentem pár napra Anyámhoz, természetesen főként a koncert miatt, s lám, nem csalódtam, megérte azt a kispénzt ráfordítani, mert kurva jó koncert volt megint.
Az új számok már elsőre is ringatóak, a szövegeken - mint mindig - most elmosolyodtam első hallásra.
"Na és az új dobos??? SZUPER!"
Bárki bármit mond: nekem Áron sokkal szimpatikusabb, mint Zwecker. Így aztán még jobban bejön a gárda, mint azelőtt... Persze ez a dolog mindig efféle tendenciát mutat nálam...
Tipikus, hogy azok a számok is igen élvezhetők voltak, amikre otthoni zenehallgatáskor nem igazán figyelek: pl. Illéry Előre.
Fiúk! Nagyon kitettetek magatokért! Nem tudom ki izzadt el jobban! Én vagy a Lovasi? Kibuliztuk magunkat az biztos. A nyakam azóta is izomlázban ég, az arcomat is bevertem az elején a monitorba - úgy kell nekem. Egyébként a nép nem volt valami agresszív, de úgy vettem észre, hogy ez a dunántúliakra amúgy sem jellemző.

Gondolkodtam azon koncert előtt, hogy vajon élvezni fogom-e? Hát még!!! Megint megcsapott a Kispál életérzés, jó hogy vagytok még mindig, s megyek továbbra is mennél több koncertre, s most magamat idézem:

"Gyerünk, amíg van..."