Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

Kispál és a Borz - Valentin -nap

2009.Február.14.
21:48 - A Kispál és a Borz a kaposvári Szivárvány Zeneház-ban fellépett a színpadra és elindította Valentin-napi koncertjét.
A hely már eleve családias hangulatot teremtő kialakítását Lovasi András közönség felé intézett párbeszédei tették még otthonosabbá.
Aki többször járt már itt Kispál-koncerten, az nyugodtan gondolhatta, hogy
valami hasonlóra számíthat most is. Hát nem csalódtunk.
Az idő teltével a zenekar olyan idősíkokat ölelt át a 'Föld,
kaland, ilyesmi...'-től napjainkig, melyben mindenki megtalálhatta a szívéhez legközelebb álló Kispál és a Borz -számot.
Lovasi András mindezeket szöveggel úgy kötötte át nekünk, hogy a közönséget mindvégig szemelőtt tartva, egy
pillanatig sem elfelejtve, hogy Valentin-nap van, tökéletesen játszott az érzelmeinkkel.
Kispál András tánca reméljük, hogy soha nem marad már el, mint ahogy az most is, kiválóan szórakoztatta a közönséget, lenyűgöző gitárjátékával együtt, mindannyiunk örömére. Dióssy D. Ákos pedig ismét bebizonyította, hogy
lehet akármekkora kiállás a 'Még egyszer' -nóta alatt, amelyben a billentyűit nem kímélve sem tud hibázni. Ákos technikája magával ragadó, előadásmódja pedig a már megszokott: kifogástalan és fantasztikus. A sokszor már-már új
zenei stílust kóstolgató Mihalik Ábel -féle dobmunkát hallva sem lehetett okunk a panaszra. A billentyűs-dobos közti kommunikációt figyelve egyértelmű volt a zenekari összhang. A mostani, olykor keményen odavágó dobot jellemezhetem
azonban egy szóval is: tökéletes. A 'Tingli-tangli'-t Sasvári Géza egyedi stílusban megszólaltatott akkordjai nyitották, majd mikor a későbbiekben is magához vette szeretett hangszerét érzékeltette velünk, hogy kitűnő gitáros.
Ismét egy jó nagy adag lendületet kaptunk a zenekartól hétköznapjainkra és egy fantasztikus Valentin-napi ajándékot két órában, akinek pedig kérdése lenne: Merre is tart a zenekar mindezek után? , annak legyen elég a koncertet záró szám: Illéri, illéri, előre.
Köszönjük szépen.