Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

A38-febr.26 kontra márc.11

febr. 26

közönségénekeltetés,kispál dzsekó, lovasi magánszám, röhögés,dió magánszám, mike fejek(a világon egyedülállóan meglepő és mulatságos),45 perc késés, "netapsoljatok mert a kispál elbassza",kispál szívja az ihletet, idegenszívű nemérti, stb stb stb.

Fél nyolckor ottvoltunk. Lepakoltunk, stb, ruhatár, repülőhajtogatás,kissé borongós hangulat(talán ez az oka, hogy a második koncertet jobban élveztük).
45 perc késés. Aztán elkezdődött.
Első sor, jobboldal, kényelmesen, Lecsóval szembe(ukcve:)
Mondhatjuk, h az egész koncertet végigröhögtük. Szerencsétlen Kispált agyonszivatta a Lovi, minden második számot újrakezdetett vele, A Misi meg nem értette mit kell dobolni, mer idegenszívű. Máhogy a Lovi szerint. Diót véglegesen elnevezte Mikrofonfejnek, habár a korábbi frizója kapcsán felmerült a féregfej megnevezés is..:) valaki beüvöltötte a kispálnak, hogy macinaci van rajta, mindenki macilacinak értette, erről is hallhattunk egy 10 perces kis fejtegetést a jelentős művésztől.
Egy az egybe, Lovasi magánszám. valamiféle törzsi rituálé részeként fennmaradt táncot járt, bár kicsit olyan esőtánc jellege is volt, lényeg, hogy nagyon jól mulattunk, misi kiváltképp aki a fejét fogta és röhögött végig. A szám végén még kispál termékenységi táncát is megcsodálhattuk, Jackozásnak indult, kispál lett belőle :)))
A dió által előadott kispál szerzemény, zongorán(szinti,na), aminek a származását még mindíg nem tudtuk kideríteni, de nagyon jóvolt.
Szeretek.szeretekben tilos volt a taps, mert a Kispi 10év többé-kevésbé intenzív gyakorlás után sem tudta tökkéletesen, lemezminőségben eljátszani-merhogy mindíg begyorsított:)énekelni lehetett.
Fűbenalvóhoz hajtogattuk ám azokat a repülőket, melyek nem túl nagy ívben ugyan, de teljesítették szárnyasi kötelességüket, felrepkedtek a színpadra(na nemmintha ez első sorból olyan nagy kunszt lenne:P)
két album közt Mr.Mikrofonfej olvasott fel antiknak számító kritikákat a sika kaszáról, majd bele csaptunka lecsóba. janem, a lecsó padlásán találták a cikkeket, és a levesbe csaptunk bele.
német mérnökének(ars poetica!) végét a kis kófic idegenszívű Misi(aki időközben szétverte a térdét a dobverővel:) ritmusismereti bukdácsolásai miatt többször is eljátszották. vagy mert annnnyira jóvolt.
És hogyha máshová kerül, kispál szíve csücske,(mint 11én megtudtuk:a szövegét még ennek se tudja, nemhogy a szőkítettnőét...)az ő értelmeezésében: régi barát, aki beleül...
Jutkát közel tíz év alatt sem sikerült megtanulni rendesen befejezni,habár a Lovasi végre végig tudta a szöveget, ami a maga nemében valóságos csodának számít.:)
Kicsit feldob. napos oldal. Ezalkalommal külön játszották, őrjáratnak pedig nyoma sem volt.
Helló, rendbenvolt, habár beköszönés nem elköszönés, mint azt a mike el..megtanította.
Keretes szerkezetté gyúrtúk a maszlagot, a végére amolyan szolíd közönségszekálásképpen Neked nem-et játszottak, s ott pedig filmszakadás, vége..

márc 11.

soha nemlátott módon leamortizált dobverők, 800Ft-os Bacardi, véres dobverők, jó közönség(legalábbis ahol mi álltunk, ja, mellesleg pont ugyanott mint a múltkor:),szívtapasz, ezuttal már 50perc késés.

Azthiszem ezt a koncertet azért éreztük jobbnak, mert sokkal jobb kedvvel mentünk oda, mint februárban. Ez ellensúlyozta(számomra legalábbis), hogy mostmár eléggé kszámítható volt a koncert, lévén ugyanazt próbálták(sztem) megvalósítani, mint 26.-án. de azért jóvolt,na:)
Ültünk a ruhatárnál, egyszercsak megjelenik nagyon jelentős művész Lovasi úr. Olyan mozgással, amit a lipótiak is megirigyelnének, és olyan fejjel nézett körbe, mint a hároméves a vidámparkban. Sztme else hitte hogy odaért. pont azon flózott a Bori, hogy hol jönnek majd be a híres zenészemberek. Aztán megjött a Lecsó is, igencsak tekintélytparancsoló megjelenésével besugározta az előteret, s még a söröshordók is megfordultak utána.
Aztán fogadtunk, hogy lesz-e Levi, merthogy arról volt szó vmikor, hogy febr. végéig marad. Hát vesztettem egy sportszeletet( Bori köszöni Levinek jól, és elnézést kér, hogy pofánröhögte). Alighogy kezetfogtunk, megjelent a jelentős művészek majdnem-utolsó csoportja, Kispál András vezetésével, aki éppen kabátujjában törölgette fitos kis nóziját. Mögötte mike sietett tyúklépésben, aztán jött a levi énmeg megtudtam volna ölni. A Bori örült.
A koncert tulajdonképpen nem sokban tért el a februáritól. Aki mindkettőn ottvolt, annak talán kevésbé jó, aki valamelyikre nem kapott már jegyet, annak pedig mindenbizonnyal fantasztikus és fenomenális.
Nekünk is azvolt. Köszönhetjük ezt a női megérzésnek és az én légszomjamnak. Megvártuk ugyanis a színpad szélén ücsörögve,hogy lemennyen a nagy tömeg a ruhatárnál. Hát jött is a Mike, szétosztani pár irdatlanul széjjelvert dobverőt, melyből mi is megkaparintottunk egyet-egyet-nemkevés üvöltözés árán pedig skerült aláírást is begyüjtenünk tőle(imádunk fiam:D), sőt a Bori még puszit is kapott a biztonsági testőrbácsitól, csak takaroggyon már el...:) Kifele menet, ami hurrázásból és önfeledt szökdécseésbő állt(na ki is a lipóti?), még a végére kaptunk egy pohár sört a nyakunkba, mert bori beleszökdécselt egybe. Papírforma, én töbet kaptam(elnézést az illetőtől, ha olvassa ezt.)
Jó volt ezi,s kár hogy vége. már csak a falra-különböző módon-kipakolt dobverők és a zöld ill. lila jegyeink tanusítják, hogy mi volt, hogy volt. Nameg mi eméxünk. msotis kurvaosokat írtunk, és egy csomó mindetn ráadásul ki is hagytunk.

u.i1.:nekem ez volt eddig a legjobb kispálkoncert amin ott voltam(a pecsa talán jobb volt,de ezen SOKKAL többet szórakoztunk, és tényleg sztem nyugdíjas koromban is emlegetni fogom:)szal,még azért is jobb volt mint a 26-a mert akkor nagyon ideges voltam, mosmeg csak paráztam előre h mi lesz velem mert jól elkaptam vmi taknyos vírust, aztán 50zsepivel,mebocainnal és nurofennel felszerelve mentem,de annyira jól kikúráltam magam 3 nap alatt h ebből alig volt vmire szükségem:)
aztán meg h ma nem mentem suliba:)a múltkor meg éjjel kellős közepén nekiálltam angolházit írni...
szal nagyon jó volt:)

ui2:
a minket körülvevő nagyon jófej és rendes emberek ha esetleg olvassák ezt a "rövid" beszámolót akkor lécci jelentkezzenek ímélben(egy Orsi nevű lányzó, aki aszonta ő ennyi idősen pont így bulizott a kispálkoncerteken,egy barátnője akinek kiégették cigivel a nyakát meg volt egy S..Á...nevű gyerek aki bemutatkozott de elfelejtettük a nevét...valszeg Ákos vagy Ádám...)

Laura&Bori
:))))))))))))))))))))))))