Bejelentkezés

KeresésGyorsmenü:
Hírek
Koncertek
Zenekar
Történet
Lemezek
Tagok
Média
Fotó
Sajtó
Videó
Közösség
Vendégkönyv
Kérdések
Fórum
Mühely
Kapcsolat

Flash mentes verzió« vissza
Szerző Beszámoló

Komárom, 2004.05.01

hát hol is kezdjük... szép volt a május 1., sztem jól ünnepeltük. :)
Míg a székesfehérvári koncertet két hétig terveztük, most kb két nappal előbb döntöttük el, hogy jóvan akkor lemegyünk komáromba. az vlt a vicces, hogy szinte semmi infónk nem volt az egészről, annyi, h városi rendezvény, hogy _valószínűleg_ ingyenes,és hogy 5kor kezdődik. naggyából ennyi.
elindultunk pestről, odaértnk olyan 4felé. természetesen a vonatról való lekecmergés után jött az első megoldásra váró feladat: na most merre..? körbekérdeztük a "gyanús" emberkéket, és a mégviccesebb azvolt, hogy ők sem tudták. :) Aztán pár próbálkozás után találtunk két emberkét, akik kevéske gyaloglás után elvezettek minket a célállomásra. odaérve a fődelikvens hangját hallottuk-nyakamban összeér a víz...fogglmunk nem volt hányóra, de jött a nagy ijedtség, hogy uristen má megy.. berohanás, mindenki hülyének néz minket. második, vagy harmadik, nemistom hányadik sokk: picurka sörsátor, tele asztalokkal, amott meg idősödő deres népekkel :)))Nemis igaz, hogy egyre fiatalabb a közönség!:) Leültünk elől a "tánctéren", mely kb gyerekszoba nagyságú volt. Hamar kiderült, hogy ez bizony csak a beállás volt.. ekkor már nyugodtan iszogattuk a jól mexokott koncertkezdő Bacardinkat. Aztán "na mennyünk már előre". Előrementünk. Mindenki utánunk :D Felcsüccs a színpadra, bámészkods, estébé. Bor nem volt( bezeg azenekarnak volt!), szóval maradt a narancsvodka...sebaj mert a fele ígyis rajtam landolt. Na, koncert. Hát, ha "jellemezzük a mai koncertet", akkor a legtalálóbb valószínűleg a csendesállós megnevezés lenn. Pogó semmi, bár nem mintha ez lenne a fontos. kicsi ugrabugra, nayó, néha többis, rajtunk kívül egy-két embör ha tudta a szövegeket...nembaj, mi jól elvoltunk első sorba.középen. borinak az vlt abaja, hogy a misit csak a lovasi lábai között látta, pedig azok az eltorzult vonások melyek koncert közben megjelennek az idegenszívű arcán, azok kihagyhatatlanok. :)
Szóval, mivel nem volt kordon,és nem voltunk elzárva mint az állatok, meg kicsike is volt a hely, sokkal közvetlenebb volt az egés, mint teszemazt egy nagyonsokfős pecsás koncerten.. a zenekar is jobban koncentrált a közönségre, és a közönség is a színpadi eseményekre. Ennek bizonyítéka a koncert utáni pakolászás közben látott napvilágot, ezigy hülyeség de nembaj, de erről lentebb...
na, hát nagyon jó buli volt, számsorrend(sorrendbe,írtuk!)+pici kommentek:

Népi kényszer
utolsó aktus
Forradalmár
Küldi a megoldást
Húsrágó
Kicsit szomorkás
Jövőből jövő lövő
Tiszai pu.
Pistike
Homlokom hozzád nyomom
zsákmányállat
Zongorás gyónás( a dobospihetető)
Presszó Rock
Etetés
Apa anya kígyó( A lirai dráma)
Emese( "széles nagy repertoár, közben közönséget figyeljük")
Csillag v fecske(dió és az ő törölközője, lecsó fején is)
(+ "év arca" unalmas a kispál, ezért kell a Misit vagy a Diót nézni-ezért meg is kaptuk a "magunkét" a misitől :))
húrszakadás lecsónak, "gyors szám, úgyhogy igyekezz"
jelvény nélkül
vackolj belém
UFO(+ sztriptíz, "holnap kettőkor ugyanitt", dióssy csodamanőver: cigi,törcsi,headbang,csörgő,"ének"-ami mint később kideürlt, ordítás)
Tingli-tangli,mellékdal (közben a tapsvihar,visszázás)
Ha az életben( a misi oooolyan fejeket vágott, de mikor nem)
Szeretek, szeretek, (dió szintije gerjed de nembaj:)
+űrturista+Hang és fény

(sztme utána is volt vmi de azt má nem irtk és nem emlékszünk)

a hab a tortán, tanulva az a38 as esetből, ottmaradtunk- és lettis aláirás bőven. kisrepülő, szórólap, cigisdoboz, megszereztük a setlistet..

Dióssy nem is hitte volna h ilyen jó lesz a koncert(mi se), Misi szerint "ügyesek voltatok(ezér külön visszajött hogy megossza Velünk ezt a nagyon fontos információt,háháhá:D)", Kispál egy egész évet egy pengetővel játszik végig, lecsóval máj. 15-re szintén pengető tranzakció...asszem más nem volt, lovasinak elment a hangja vagy franctudja... lovasitól kért nagyonöreg bácsi aláírást ezzel a mondattal "nagyszerűen énekelt!" :DD
Jameg diossynak volt egy magánszáma(namosmá a hajóst is idekeverjük?), valami fergeteges headbangelés, a szintiállvány felborulásának igen jelentős veszélyével együtt..frizója kicsit megbomlott szal ugynézett ki mint a zámbó jimmy(boccccs)
Svájci meg tök szokatlan. személy szerint nem vltam oda a leviért, a személye skultusz(leviii add meg a számod) miatt, de most vhogy tök furcsa volt. pedig "csak" egy road. demá vhogy hozzánőtt a kispálékhoz:)
Nagyon siettek tovább a delikvensek(jajde tetszik ez a szó) miskolcra. meg mi is, mert mi meg siettünk haza pestre, hiperkarmára,aholis...jade az már egy önálló történet. na azért annyit még h a robi(a bérczesi) rajzolt nekünk naonszépet(jól bevollt állva de nembaj, már mexoktuk)..
há megin milyen qrva sokat írtunk. ha vki ezt végigolvasta, az annyira, hogy hú :)

Nayó, zárjk sorainkat...
"ügyesek voltatok". ti is :)

Legközelebb máj. 15(ha ki nem találunk mégegy ilyen kirucanást)-ott aztán lesz mit beszámolni, részletek majd akkor....;)


Tejbegrizs

(Dan.+Bori)